Csillagok

Jennifer Lawrence szokatlan öltözetére minden szem odaszegeződött Cannes-ban

A színésznő semmit sem bízott a véletlenre, tanult az Oscar-díjas eséséből.

Jennifer Lawrence elragadó volt hosszú, piros ruhájában a cannes-i fesztivál vörös szőnyegén, ám amint felemelte a szoknyáját és megvillantotta szokatlan lábbelijét, mindenki csak arra tudott gondolni, hogy a színésznő ezúttal biztosra ment.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

JET MAGAZINE HK (@jetmaghk) által megosztott bejegyzés

Az Oscar-díjas filmcsillag a vörös szőnyeges balesetek sorozata után levetette a veszélyes magassarkút, helyette egy fekete flip-flop papucsban ügyeskedett, estélyije ugyanis még így is komoly rizikófaktort jelenthetett volna.

A 32 éves Lawrence már egy életre elég tapasztalatot gyűjtött vörös szőnyeges esésekből. 2013-at írtunk, amikor Jen színészi karrierjének legjelentősebb pillanatában, az Oscar-díj átvétele előtt megbotlott a lépcsőn. Vélhetően rálépett estélyi ruhájára, és térdre esett.

Mondják, nem lehet ennél kínosabb pillanat, hiszen – kis túlzással – az egész világ őt figyelte ezekben a percekben. Jennifer mindezek ellenére nagy lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot, nem várta meg, amíg a nézők közül valaki a karját nyújtja, és nem fogadta el a műsorvezető karját sem.

Ha mindez nem lenne elég kellemetlen, a színésznő egy évvel később szintén az Oscaron, közelebbről vette szemügyre a vörös szőnyeg szövését. Két évre rá pedig a Napos oldal című film ünnepi vacsoráján botlott meg, itt még a cipőjét is elvesztette.