Csillagok

Az 50 éves szupermodell nem sok mindent bízott a képzeletünkre átlátszó ruhájában

Meghökkentően jól nézett ki az 50 éves cseh–olasz szupermodell Eva Herzigova a minap Cannes-ban.

A kilencvenes évek szupermodelljei nem tűntek el, és senki nem is akarja, hogy eltűnjenek, hiszen még mindig ők a szakma legmegkapóbb szépségei.

Eva Herzigova a 76. cannes-i filmfesztiválon 2023. május 21-én (Fotó: EPA/Guillaume Horcajuelo)

Rögtön itt is van példaként Eva Herzigova, aki észbontóan nézett ki a minap a Women in Motion Awards díjátadón Cannes-ban.

Az 50 éves cseh–olasz szupermodell nem sok mindent hagyott a képzeletre átlátszó, fekete ruhájában. Eva magabiztosan mutatta meg irigylésre méltó alakját, ami az elmúlt 30 évben fikarcnyit sem változott.

Eva Herzigova a 76. cannes-i filmfesztiválon 2023. május 21-én (Fotó: EPA/Guillaume Horcajuelo)

A szőke szépség nagy utat tett meg. Félelmetes karrierjének ténye elhallgattatta az aggódó családi hangokat. Nem volt egyszerű az egykori Csehszlovákiából, egy villanyszerelő és egy irodai dolgozó gyermekeként felnőve belevágni a modellkarrierbe.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🐱 walk (@alegriadeblgria) által megosztott bejegyzés

Gyermekkorában sokat sportolt, 16 évesen megnyerte a prágai szépségversenyt, és irány Párizs. A 90-es évek elején a Wondebra-reklámban tűnt fel, majd folytatta a sort a Guess-kampánnyal, és csak jöttek a felkérések.

A legérdekesebb csemegéznivalót a magánélete adta mindig is a sajtónak. Elvette feleségül a Bon Jovi dobosa, Tico Torres, élt együtt Guy Osearyvel, aki a Maverick lemezkiadót igazgatta, és hosszú ideje egy olasz üzletember mellett találta meg a nyugalmat. Olaszországban alapított családot, Eva három fiút szült Gregorio Marsiajnak.