Csillagok

Háza felgyújtásával fenyegette a támadó a filmsztárt

A betörő súlyosan megfenyegette Benedict Cumberbatch színészt és családját.

A Daily Mail szerint a 35 éves Jack Bissell, aki korábban a Mayfair-i Beaumont Hotel séfjeként dolgozott, berúgta a Doctor Strange sztárjának több millió dolláros londoni ingatlanának bejárati kapuját, és állítólag azt kiabálta késsel hadonászva a kezében: „Tudom, hogy ide költöztél, remélem, leég.”

A 46 éves Cumberbatch és felesége, a 45 éves Sophie Hunter, valamint három gyermekük a házban tartózkodott a betörés idején, és hallották, ahogy a betörő kiabál odakint.

Bissell a család egyik növényét is felkapta és a kerti falhoz vágta, egy alkalommal pedig letépte a kaputelefont az épületről, miután leköpte.

Az egykori szakács állítólag elmenekült a helyszínről, mielőtt a rendőrség megérkezett volna. A hatóságok azonban a kaputelefonon hagyott DNS-nyomoknak köszönhetően a nyomára bukkantak.

Bissellt letartóztatták, megbírságolták, és hároméves távoltartási végzést kapott a Cumberbatch családtól.

Egy forrás a lapnak azt nyilatkozta, hogy „természetesen az egész család nagyon megrémült, attól tartottak, hogy a betörő be fog jutni a házba és bántani fogja őket”.

Bissell bűnösnek vallotta magát, és május 10-én ítélték el. Az továbbra sem világos, milyen kapcsolat áll fenn Bissell és a színész között.