Csillagok

Minden szempárt magára vonzott Cristiano Ronaldo formás barátnője

Georgina Rodriguez tökéletes alakját egy aranyszínű csillogó ruhában mutatta meg a Last Summer premierjén Cannes-ban.

Egy pillanatra mindenki szíve kihagyott, amikor Cristiano Ronaldo gyönyörű barátnője a vörös szőnyegre lépett. Georgina egy lélegzetelállító arany estélyiben mutatta meg gömbölyű idomait. A 29 éves spanyol influencer és modell ruháját több száz flitter díszitette.

Georgina Rodriguez a Last Summer premierjén a Cannes-i Filmfesztiválon 2023. május 25-én. EPA/MOHAMMED BADRA

A futballsztár barátnője hollófekete fürtjeit elegáns lófarokba kötötte, amely oldalt a vállán omlott alá. Georgina ezüst karkötővel és fülbevalóval egészítette ki ragyogó megjelenését.

A lenyűgöző ruhaköltemény közepén merész arany csíkok futottak végig, amelyek még jobban kiemelték hihetetlen alakját.

Georgina Rodriguez a Last Summer premierjén a Cannes-i Filmfesztiválon 2023. május 25-én. EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Alig egy hónappal ezelőtt kapott szárnyra a pletyka, miszerint a 38 éves sztárfocista torkig van bombázó barátnőjével és gyermekei anyjával, és nincs rá nagy esély, hogy valaha megkérje a kezét.

A focistának állítólag elege van párjából, aki ész nélkül költi a pénzt saját hiúsága legyezgetésére, és ráadásul az anyósával, Ronaldo édesanyjával sem jön ki túl jól.

Ronaldo és Georgina 2016 óta vannak együtt, 2017-ben született meg első közös gyermekük Alana, öt évvel később pedig a második, Bella, akinek ikertestvére a szülésnél elhunyt. A focistának béranyától született egy 12 éves fia, ifjabbik Cristiano Ronaldo és az 5 éves ikrek, Eva és Mateo.