Csillagok

Al Pacino 83 évesen apai örömök elé néz, fiatal barátnője gyermeket vár

Negyedszerre is édesapa lesz a Keresztapa filmek sztárja, Al Pacino. 

A 83 éves Oscar-díjas amerikai színész és barátnője, Noor Alfallah első közös gyermeküket várják – erősítette meg Pacino képviselője az NBC Newsnak, miután a TMZ nyilvánosságra hozta a hírt.

A 29 éves Alfallah jelenleg a terhesség nyolcadik hónapjában jár. Al Pacino és kedvese 2022. áprilisa óta alkotnak egy párt, bár olyan pletykák is szárnya kaptak, miszerint már a koronavírus-járvány kezdete óta tart a románcuk.

Kapcsolatukra nagyon vigyáznak, keveset vannak a nyilvánosság előtt, Noor azonban nemrég az Instagramján osztott meg egy közös képet a színésszel, akivel egy kiállításra látogattak el együtt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Noor (@nooralfallah) által megosztott bejegyzés

Bár Al Pacino soha nem nősült meg, korábbi kapcsolataiból három gyermeke született. Legidősebb lánya a 33 éves Julie-Marie, akinek Jan Tarrant az édesanyja, valamint a 22 éves ikrek, Anton és Olivia, akik Beverly D’Angelotól, a Hair musical színésznőjétől születtek.

A babahír nem sokkal azután érkezett, hogy régi barátja és egykori színésztársa a 79 éves Robert De Niro ismét apa lett, miután világra jött hetedik gyermeke.