Csillagok

Nagyon várta a testvére, hogy megszülessen Janicsák Veca

Évek óta dolgozik együtt Janicsák Veca énekesnő nővérével, Janicsák Reginával. A testvérek a Duna Család-barát című műsorában beszéltek kapcsolatukról és bepillantást engedtek gyermekkorukba is.

(Fotó: MTVA/Csöndör Kinga)

Olajozottan és harmonikusan dolgozik együtt Janicsák Veca Fonogram-díjas énekes a nővérével. Janicsák Regina menedzserként segíti húgát a zenei pályán. Karrierjéről Janicsák Veca hozza meg a döntéseket, a munka művészi részét Hajas Gábor dalszerzővel végzik, Janicsák Regináé a szervezés.

Az énekesnő nővére a háttérben munkálkodik, így ritkábban találkozhatnak vele a nézők. A Duna műsorában közösen beszéltek kapcsolatukról. „Nagyon vártam őt, boldog voltam, mikor megszületett” – mondta Janicsák Regina. Az öt évvel fiatalabb Vecával gyermekkoruk óta jó testvérek, mindent megbeszélnek, a Család-barát című műsorban néhány fotót is mutattak a nézőknek családi pillanataikból.

A Fonogram-díjas énekes és Hajas Gábor legújabb zenei terveikről is megosztottak részleteket a Család-barát stúdiójában. A teljes beszélgetés újranézhető a műsor Médiaklikk-oldalán.

Család-barát – minden hétköznap 8:35-től, 9:25-től és 10:55-től a Dunán.