Csillagok

Tina Turner sosem találkozott két unokájával és öt dédunokájával sem

Az énekesnő családja nem volt tudatában annak, hogy Tina az utolsó években milyen beteg volt, talán azért, mert egyikünk sem hallott felőle már régóta.

Tina Turner május 24-én, hosszan tartó betegség után, 83 éves korában elhunyt otthonában, a svájci Küsnachtban, Zürich közelében. Míg a kollégák a barátok és sztárvilág is megható posztokkal búcsúztatta az énekesnőt, a szűk családról alig hallani valamit.

Tina Turner a Madison Square Gardenben (Fotó: MTI/AP/Ray Stubblebine)

A rock and roll királynője élete utolsó 28 évét második férjével, Erwin Bachhal töltötte, a Villa Algonquin nevű 76 millió dolláros villájukban. A gyermekeivel is alig-alig tartotta a kapcsolatot, örökbe fogadott fiaival, Ike Jr.-ral és Michaellel évtizedek óta nem beszélt, de anyagilag végig támogatta őket. Ahogyan két vér szerinti gyermeke, Craig és Roonnie életének sem volt szerves része.

A rokonok még alig heverték ki a díva fiainak halálát – Craig 2018-ban öngyilkos lett, Ronnie 2022-ben halt meg vastagbélrákban –, most már az elhidegült viszonyt sem tudják helyre hozni.

A Simply The Best énekesnője ugyanis a Page Six szerint sosem találkozott két unokájával és öt dédunokájával.

„A család nem tud felocsúdni a sokkból, hiszen nem is voltak tudatában, hogy Tina az utolsó években milyen beteg volt. Egyikünk sem hallott felőle már régen, annyira váratlan volt” – nyilatkozta Twanna Turner, az elhunyt énekesnő exférjének, Ike-nak a lánya, aki elárulta, hogy Tina Ronnie tavalyi temetésén sem vett részt.

Úgy tudni, Tina Turner búcsúztatója Svájcban lesz, ahová csak a közeli barátok és rokonok kapnak meghívást. Csendes, visszafogott szertartásra készülnek, és ahogyan a díva végakaratában is áll, elhamvasztják a testét. A távolság miatt azonban szinte biztos, hogy Tina két örökbe fogadott fia és unokái nem fognak részt venni a temetésen.