Csillagok

Meglepően jó formában van a gyógyíthatatlan Bruce Willis

Az akciófilmsztár végre kimerészkedett a négy fal közül és jobb formában van, mint azt sejteni lehetett.

Bruce Willis családi napot töltött a minap feleségével, Emma Hemminggel és két közös kislányukkal. A család a kaliforniai Anaheimben található Disneylandben múlatta a napot, amiről Emma egy videós összeállítást osztott meg az Instagramon.

A rohamosan romló állapotú színészt ilyen jó hangulatban látni, felért egy ajándékkal, egészen biztos, hogy a park látogatóit is sokkolta, hogy a színész végre kimerészkedett a négy fal közül. Az azonban örömteli, hogy igyekszik a lehető legjobban megélni a hétköznapokat.

A posztban Bruce a 8 éves Evelyn mellett ült a vidámpark egyik vizes attrakcióján, a színész egyik karjával tartotta a lányát, a másikkal pedig az arcát védte a felcsapó víztől.

„Jobb, ha vigyázol, azt hiszem megint vizesek leszünk” – mondta a rövid videó bejátszóban a színész.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emma Heming Willis (@emmahemingwillis) által megosztott bejegyzés

A családi napra azután került sor, hogy a filmsztár családja februárban bejelentette, hogy Bruce-nál frontomentális demenciát diagnosztizáltak az orvosok, körülbelül egy évvel azután, hogy a filmcsillag az afázia miatt visszavonult a színészettől.

A színész felesége Emma, gyermekeik, a 10 éves Mabel és a 8 éves Evelyn, volt felesége, Demi Moore és gyermekeik, a 34 éves Rumer Willis, a 31 éves Scout Willis és a 29 éves Tallulah Willis mind összefogtak a Bruce-ért, és arra összpontosítanak, hogy segítsenek neki a lehető legteljesebb életet élni.