Csillagok

Hollywood kitaszította betegsége miatt Sharon Stone-t

Az Elemi ösztön színésznője mellőzötté vált az agyvérzése után. 2001-ben kapott sztrókot, majd hét évig lábadozott és az idő alatt egyáltalán nem volt munkája.

Miközben a The Hollywood Reporter Raising Our Voices rendezvényén beszélt a múlt héten, a 65 éves színésznő felidézte, hogy 2001-ben elszenvedett agyvérzése után Hollywood hátat fordított neki.

A gálán tartott beszéde során Sharon arról beszélt, hogy a stroke-ja után elfelejtette őt a szakma.

„2001-ben agyvérzést kaptam, 1 százalék esélyem volt a túlélésre, 9 napig tartott. Aztán hét évig lábadoztam és az idő alatt egyáltalán nem volt munkám.”

A színésznő bevallotta, hogy először nem akarta elmondani senkinek, mert pontosan attól félt, ami később be is következett, kiesett a munkából.

„Életem egy pontján hatalmas filmsztár voltam. Aztán stroke-ot kaptam és mintha minden, amit azelőtt letettem az asztalra, köddé vált volna.”

Stone nem először találta magát klinikán karrierje elmúlt évei során. A színésznő nemrég elmesélte, hogy elvesztette gyermeke felügyeleti jogát, abban az időben, amikor karrierje csillaga éppen felívelőben volt az Elemi ösztönben nyújtott alakítása miatt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sharon Stone (@sharonstone) által megosztott bejegyzés

„Az emberek ma simán anyaszült meztelenre vetkőznek egy film kedvéért, de akkor egy tizenhatod másodpercnyi meztelenségemért elvesztettem a gyermekemet.”

Stone-nak szó szerint összetört a szíve a bírósági döntés miatt, ami után egy időre szívklinikára is került.