Csillagok

A végéhez érkezett Sandra Bullock párkapcsolata

Az 59 éves színésznő be kell, hogy lássa: a kibékülésükre nincs túl sok esély.

A Beépített szépség sztárja állítólag már lassan egy éve külön él párjától, Bryan Randalltól, akivel 2015-ben ismerkedtek meg. Bár a színésznő reménykedik abban, hogy még helyrehozhatják kapcsolatukat, bennfentes források szerint a kibékülés esélye nagyon kicsi.

„Sandra talán valamiféle csodában reménykedik, hogy a hosszú szünet után megoldják a dolgokat, de a kibékülésükre nincs túl sok esély.”

Az Oscar-díjas színésznő, aki jelenleg szünetet tart színészi karrierjében, hogy több időt tölthessen a családjával, 2015 augusztusa óta randizik a profi fotóssal.

Bár kettejüknek sosem született közös gyermekük, Bryan sajátjaként szereti a színésznő két örökbe fogadott gyermekét, a 13 éves Louist és a 11 éves Lailát. Bullock éppen Laila örökbefogadásával volt elfoglalva, amikor Bryannal komolyabbra fordultak a dolgok.

Noha a gyereknevelés kapcsán egy hullámhosszon vannak, a házasságot illetően az együtt töltött évek alatt sem sikerült dűlőre jutniuk, és állítólag ez vezetett a pár szakításához is. Míg Bryan többször is oltár elé vezette volna már kedvesét, Sandra kitartott amellett, hogy nincs szüksége papírra ahhoz, hogy boldog életet éljenek.