Csillagok

Véget ért Al Pacino és 54 évvel fiatalabb kedvesének viszonya

A színész 29 éves barátnője kizárólagos felügyeleti jogot kért a 3 hónapos kisfiukra.

A 83 éves Al Pacino és 29 éves barátnője, Noor Alfallah a Daily Mail értesülései szerint szakítottak, és az anyuka a beadott gyermekelhelyezési dokumentumokban a három hónapos kisfiuk, Roman Alfallah Pacino kizárólagos felügyeleti jogát kéri, kiegészítve azzal, hogy Pacino „észszerű” láthatási joggal élhet.

A papírok szerint Alfallah hajlandó belemenni a közös felügyeletbe, ami beleszólást biztosítana a veterán színésznek a gyermek oktatással, vallással, orvosi kezeléssel kapcsolatos ügyeibe. A színész volt párja mindezek mellett kéri, hogy Pacino állja mindennek a jogi költségét, emellett egyértelműen igényt tart gyerektartásra, mely összegszerűen nem került megadásra. A papírokhoz csatolták azt a dokumentumot is, mely igazolja, hogy a kis Roman a pár közös gyermeke.

A párról először 2022 áprilisában írtak a lapok, miután együtt látták őket vacsorázni, később több forrás is megerősítette, hogy Al és Noor a koronavírus-járvány óta randevúznak. Kisfiuk idén június 6-án született meg a Los Angeles-i Cedar’s Sinai kórházban. Hogy kapcsolatuk miért ért véget ilyen hirtelen, arról egyelőre egyik fél sem nyilatkozott.

Pacino sosem nősült meg, de mostanáig két nőtől három gyermeke született: Beverly D’Angelótól a 22 éves ikrek, Olivia és Anton James, Jan Tarrant színészmesterség oktatótól pedig lánya, a 33 éves Julie.

Noor Alfallah 23 évesen került először a címlapokra, amikor kiderült, hogy titkos viszonyt folytat a Rolling Stones frontemberével, Mick Jaggerrel, aki komoly kapcsolatban élt a balett-táncos Melanie Hamrickkel. A fiatal nő nem horgonyzott le a rocksztár mellett, Clint Eastwoodot hódította meg. Noort és az akkor 89 éves színészt többször látták együtt vacsorázni és kézen fogva sétálni az utcán.

A korábbi randipartnereinek sémáját nem megtörve a televíziós producer Noor Al Pacinót csábította el.

Forrás: Daily Mail