Csillagok

A meghurcolt Kevin Spacey reméli, hogy újra megnyílnak előtte Hollywood kapui

Egy percig se gondoljuk azt, hogy a színésznek végleg befellegzett. Egy barátja szerint egy teljesen új, kreatív oldalát fogjuk látni.

Ahogy arról korábban írtunk, Kevin Spacey amerikai színészt felmentette a szexuális zaklatás vádja alól egy londoni bíróság. A színész barátja, Geoffrey Mark író szerint a meghurcolt sztár reméli, hogy újra megnyílnak előtte a filmipar kapui, miután évekre ellehetetlenítette a munkától a bírósági per.

„Újra kell építenie a karrierjét, és véleményem szerint olyan irányba fog elmenni, amire korábban senki nem gondolt. Egy teljesen új, kreatív oldalát fogjuk látni”

– nyilatkozta a Daily Mailnek Mark, aki egyúttal hozzátette, hogy nem hiszi, hogy Spacey-nek befellegzett volna Hollywoodban. Ő ugyanis egy elismert színész, aki ha olyan ötlettel áll elő, amellyel a stúdiók pénzt kereshetnek, akkor visszafogadják a kegyeikbe.

London, 2023. június 28. Kevin Spacey amerikai színész a londoni Southwark kerületi bíróságra érkezik 2023. június 28-án. Spacey ellen a brit Királyi Ügyészség (CPS) férfiak ellen elkövetett négyrendbeli szexuális zaklatás miatt indított büntetõeljárást. A bûncselekmények 2005 márciusa és 2013 áprilisa között történtek Londonban és Gloucestershire-ben. A szexuális zaklatás miatt az Egyesült Államokban is beperelt színészt 2022. októberében felmentette a vádak alól egy New York-i bíróság. MTI/EPA/Andy Rain