Csillagok

Kíváncsi vagy, milyen lehetett Goldie Hawn a gimnáziumban? Mutatjuk!

A 77 éves filmcsillag alig hasonlít gimnáziumi tablóképére.

Goldie Hawn gyönyörű hosszú haja szinte már a védjegyévé vált, azonban a hollywoodi siker előtt az akkori divatnak hódolva a színésznő rövid, a fülét épphogy takaró frizurát viselt.

A marylandi Montgomery Blair középiskola évkönyvéből az is kiderült, hogy aktív tagja volt a színházi és drámatársulatnak. A tablófotót ide kattintva lehet megnézni.

A ma már háromgyermekes anyuka és Oscar-díjas színésznő később a washingtoni American Universityn tanult dráma tagozaton. Tanulmányait félbehagyva balettiskolát nyitott, ahol tanított is. Goldie korai karrierje során hivatásos táncosként dolgozott New Yorkban és Kaliforniában, mielőtt 1968-ban megkapta első nagyobb szerepét a Rowan & Martins Laugh-In című sorozatban.

Hawn hét évtizedes karrierje alatt olyan filmekben játszott, mint a Jól áll neki a halál, A vasmacska kölykei, a Palimadár vagy az Elvált nők klubja.

A színésznő Bill Houdson zenésszel kötött házasságából született Oliver és Kate Hudson. A páros 1982-ben elvált. Goldie egy évvel később megismerkedett Kurt Russel színésszel, akitől Wyatt fia született. Goldie és Kurt negyven éve élnek boldog párkapcsolatban.