Csillagok

Julie Andrews korát meghazudtoló módon néz ki!

A 87 éves színésznő ennyi idősen is rendkívül elegánsan öltözik.

Az Oscar-díjas Julie Andrews korát meghazudtoló formában van. A brit színészlegenda ragyogóan nézett ki a minap, egy ritka kiruccanás alkalmával. Andrews vidáman mosolygott az őt megbámuló emberekre, miközben botjára kecsesen támaszkodva lépdelt a Sag Harbor-i termelői piacon Hamptonsban.

A színésznő meg erre a röpke időre is kifogástalanul öltözött fel, A muzsika hangja sztárja világosszürke hosszú ujjú felsőt, fehér sálat, krémszínű nadrágot és sportcipőt választott a gardróbjából. Sikkes szettjét bézs táskával és arany fülbevalóval egészítette ki.

A hatszoros Golden Globe-díjas színésznő hét évtizedes pályafutást tudhat a magáénak, bár talán egyik szerepe sem annyira ikonikus, mint Mary Poppins, amiért hazavihette a híres-neves aranyszobrocskát, az Oscart.

A film 1964 legnagyobb bevételt hozó filmje lett, és 13 Oscar-jelölést kapott, ami rekord a Walt Disney stúdió által kiadott filmek között. A jelölések közül ötöt el is nyert a film, köztük a legjobb eredeti filmzene díját.

Julie Andrews munkásságáról oldalakat lehetne írni, de utoljára képernyőn a 2017-es Julie’s Greenroom című gyereksorozatban láthattuk. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a színésznő ne lenne aktív, mind a mai napig. Újabban a narrátor Lady Whistledown hangját adta a Netflix Bridgerton című sorozatához.