Csillagok

Salma Hayek csodafegyvere: a meditáció!

Elmondása szerint, ha egy ideig kihagyja a meditálást, nem csak az arca, hanem az egész teste is összeesik.

Salma Hayek nemrég egy friss interjúban fedte fel fiatalos kinézetének kulcsát. Hayek egy saját meditációs programot fejlesztett ki, amitől úgy érzi, hogy az energia csak úgy táncol az egész testében, és részben ő ennek tulajdonítja fiatalos kinézetét.

„Ha egy ideig nem meditálok, találd ki mi történik? Nem csak az arcom kezd összeesni, hanem minden. Előjön a porckorongsérvem, a nyak és csípő problémám és a bokáim is megdagadnak. Szinte szó szerint megváltozik a testem.”

Az 57 éves Oscar-díjas színésznő kortalan külseje gyakran meghökkenti a rajongókat, de elmondta, hogy soha nem töltette az arcát.

„Nincs semmi botox. Rengetegszer használok frekvencia terápiás gépeket, és ezek nálam jobban működnek, mint bárki másnál. És a meditáció. Amikor kijövök a meditálásról, az emberek mindig azt mondják nekem, hogy 20 évesnek nézek ki.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által megosztott bejegyzés

Salma még 2017-ben szólalt fel először a botox és különböző arcfeltöltő praktikák ellen. Szerinte semmi jó dolog nincs abban, ha nem mozog az arca az embernek, ráadásul ezt nem lehet egyszer elintézni és kész, hanem folyamatosan tölteni kell, minden alkalommal egyre többet és többet.

Az idősebb nők közül Stevie Nicks, Julia Roberts és Meryl Streep is beszélt már arról, hogy be kellene tiltani a botoxot.