Csillagok

Máris randizik a válófélben lévő Britney Spears?

A 41 éves énekesnő állítólag már túl is lépett a váláson és egy ex-bűnözővel randevúzgat.

Britney Spears úgy tűnik már tovább is lépett férjén, Sam Asgharin, akivel augusztus közepén jelentették be, hogy alig egy év házasság után válnak.

A 41 éves énekesnő egy bennfentes forrás szerint, jelenleg a 37 éves Paul Richard Solizzal randevúzik. A férfi Britney korábbi házvezetője volt, és nem mellesleg egykori elítélt bűnöző.

Egy másik forrás azonban leszögezte, hogy a korábbi pletykákkal ellentétben az énekesnő soha nem csalta meg férjét, a 29 éves edzőt és hamisnak nevezte azokat az állításokat, miszerint Spears az alkalmazottjával találkozgatna.

A hírekkel kapcsolatban egy harmadik forrás is nyilatkozott. Ő azt mondta, hogy a popsztár és házvezetője között egy rövid fellángolás volt, de már szakítottak és nem is tartják a kapcsolatot.

Az, hogy a három állítás közül melyik igaz, ha egyáltalán igaz valamelyik, még nem derült ki, de Britney talán később megnyílik a pletykával kapcsolatban követőinek az Instagramon.

Sam Asghari július 28-i dátummal kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva beadta a válási papírokat, melyekben férjtartást követel a Toxic énekesnőjétől, valamint kéri, hogy felesége állja a válóper költségeit.

EPA/NINA PROMMER

Asghari ügyvédje állítólag újra akarja tárgyalni a szerződés részleteit azért, hogy ügyfele megtartsa felesége kényes titkait. Sam azzal fenyegetőzik, hogy rendkívül kínos információkat hoz nyilvánosságra Britney-ről, ha nem kap pénzt.

Egyelőre nem úgy tűnik, hogy erre lenne esély, mindenesetre nem kizárt, hogy Britney meginog és megveszi exe hallgatását, hogy ne teregesse ki magánéletük esetlegesen kínos részleteit, melyek egyébként senkire sem tartoznak.