Csillagok

Arnold Schwarzenegger élete legnagyobb hibájának tartja, hogy megcsalta a feleségét

Schwarzenegger élete legborzasztóbb pillanataként élte meg, amikor feleségének, Marianák bevallotta az igazat.

 

„Ezt tényleg elpuskáztam!”

– summázta évekkel ezelőtti megcsalását Arnold Schwarzenegger a People magazinnak adott interjúban.

Az akciósztár júniusban a Netflixen debütáló dokumentumsorozatában mesélt először a pillanatról, amikor volt felesége szembesült a ténnyel, hogy Arnoldnak született egy szerelemgyereke volt házvezetőnőjüktől.

Schwarzenegger 1986-ban, nyolcévnyi udvarlás után vette feleségül Maria Shrivert, a Kennedy-dinasztia tagját. A házasságból négy gyermekük született, Christopher, Christina, Katherine és Patrick. Maria és Arnold azonban nem sokkal azután, hogy 2011-ben kiderült, a színésznek született egy fia (Joseph Baena) volt házvezetőnőjüktől, szakított, válásukat azonban csak tíz évvel később, 2021 decemberében mondta ki a bíróság.

Arnold évekig titkolta felesége elől ötödik gyermekét, mindezt úgy, hogy Mildred Patricia Baena továbbra is a családnak dolgozott. Arnold hitte, de legalábbis remélte, hogy a kisfiú nem a rövid románcból született, de ahogy Joseph cseperedett, egyértelművé vált számára is a hasonlóság.

Schwarzenegger élete legborzasztóbb pillanataként élte meg, amikor feleségének, Marianák bevallotta az igazat. Épp házassági tanácsadáson voltak, amikor a tanácsadó Arnoldhoz fordult, és elmondta, Mariah tudni akarja az igazat a gyerekről.

„Azt hittem, hogy ott megáll a szívem, de elmondtam az igazat, hogy ő az én gyerekem. Maria láthatóan összeroppant.”

A színész szerint ez volt élete legnagyobb hibája, amivel együtt kell élnie. „Mindenki szenvedett amiatt, amit tettem, a feleségem, a gyerekeim, Joseph és az édesanyja is.”

Schwarzenegger azonban most leszögezte, hogy közös története Mariával sosem ért véget, és nem is fog, hiszen van négy közös gyermekük, akik miatt sikerült baráti viszonyt kialakítaniuk, és minden fontos ünnepet együtt töltenek. Ahogyan Arnold igyekszik támogatni szerelmegyermekét is, aki osztozik apjával szenvedélyében, a testépítésben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Joseph Baena (@joebaena) által megosztott bejegyzés

S bár a családi idill adott is lehetne, Arnold másik négy gyermeke állítólag nem kedveli Josephet.

„Arnold és fia nagyon közel állnak egymáshoz, de hogy őszinte legyek, a többi gyerek nem szereti Joe-t. Kár érte, mert nagyon jó gyerek, és Arnold mindig is úgy bánt vele, mint a többi gyerekével. Valamilyen oknál fogva a többiek Joe-n vezetik le az apjuk bűnét”

– nyilatkozta egy bennfentes forrás a Page Sixnek.