Csillagok

Paris Hilton elfogadhatatlannak tartja, hogy támadják a kisfiát

Az örökösnő cáfolta a feltételezést, miszerint fia nem lenne egészséges.

Paris Hilton néhány napja még boldogan osztotta meg legfrissebb közös fotóit nyolchónapos kisfiával, Phoenix Barronnal közösségi oldalán, ahogyan azonban az várható volt, a kommentelők nem hagyták szó nélkül a hotelörökös gyermekének külsejét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Paris Hilton (@parishilton) által megosztott bejegyzés

Phoenix szinte azonnal a gúnyolódás célpontja lett és akik megtartották maguknak kicsit sem tréfás megjegyzéseiket, azok is önjelölt orvosként osztogatták a kéretlen tanácsokat a sztáranyukának, milyen orvoshoz kellene fordulnia kisfia fejmérete miatt.

Paris végül megtörte a csendet és így reagált a sértő hozzászólásokra:

„Aki reflektorfényben éli az életét az tudja, hogy a megjegyzések elkerülhetetlenek, azonban a gyermekemet, vagy bárki mást ilyen témában célba venni, elfogadhatatlan. Ez olyan mélyen megbántott, hogy szavakkal le sem tudom írni. Keményen dolgoztam azért, hogy olyan környezetet alakítsak ki, amely a szeretetről, a tiszteletről és az elfogadásról szól, és ugyanezt várom el cserébe.”

Paris tudja, hogyha nem posztol képet a gyermekéről, akkor is megindulnának a találgatások, de az elkeseríti, hogy bárki azt feltételezi, nem tesz meg mindent fia egészségéért, akiért Hilton szerint nem kell senkinek sem aggódnia.

„Büszke dolgozó anyuka vagyok, akinek tökéletesen egészséges, édes és angyali kisfia van.”

Paris 2021 novemberében, két év randevúzás után mondta ki a boldogító igent Carter Reum kockázati tőkebefektetőnek, a sztárpárnak pedig a legnagyobb titokban idén januárban született meg az első közös gyermeke, akit béranya hozott a világra.