Csillagok

Michael J. Fox szívszorító vallomása: Majdnem elvesztettem az egyik karom

A Vissza a jövőbe legendás színésze őszintén mesélt arról a „szerencsétlenség cunamiról”, ami 2018-ban érte őt.

A 62 éves színész korábban elmondta, hogy 2018 volt az egyik legrosszabb éve, miután gerincműtéten esett át, hogy eltávolítsanak egy jóindulatú daganatot, majd a négy hónapos rehabilitáció alatt elesett a konyhájában és eltörte a karját- írja a hirado.hu.

„A kezem elfertőződött, majd majdnem elvesztettem. Ez a szerencsétlenség cunamija volt.”

A Vissza a jövőbe sztárja bevallotta, hogy a sorozatos sérülések közepette felhagyott a „ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét” filozófiájával, és azt gondolta, hogy inkább „kiszállok a limonádé üzletből”, miután elesett a konyhájában.

A Town & Country novemberi számában Michael elmondta, hogy a sérülések ma már semmiségnek tűnnek, mivel azóta eltörte a másik karját, a vállát és a kezét is.

Michael J. Foxot 1991-ben diagnosztizálták a betegséggel. Amikor megtudta az eredményeket, az alkoholba menekült, de felesége Tracy segítségével idővel sikerült nemet mondania az italra.

A Parkinson-kór dacára folytatta karrierjét, olyan filmekben, mint a Szenzációs recepciós, Szerelem a Fehér Házban vagy a Támad a Mars!, majd A kerge város című sorozat munkálatai alatt annyira megromlott az állapota, hogy kénytelen volt otthagyni a forgatást.

Gyógyíthatatlan betegségét végül hét évvel később, 1998-ban osztotta meg a nyilvánossággal.