Csillagok

Patrick Dempsey kapta meg a világ legszexibb férfijának járó koronát

Az 57 éves színész elmondása szerint soha nem gondolta volna, hogy egyszer elnyeri a People magazin címét, de bevallotta azt is, hogy jót tett az egójának az elismerés.

Majdnem két évtized telt el azóta, hogy Patrick Dempsey a Garce klinikában Derek McDreamy Shepherd idegsebészként lépett a tévéképernyőkre és ezzel egyidejűleg a rajongók szívébe is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

People Magazine (@people) által megosztott bejegyzés

Szívtipró státusza akkora rajongói őrületet keltett, hogy az évek során számtalanszor szerepelt magazinok címlapjain, köztük a People-én is, és most ő viheti haza a világ legszexibb férfijának járó koronát, a leköszönő Chris Evans-tól.

„Örülök, hogy ez életemnek ezen a pontján történik ez most meg. Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer elnyerem ezt a címet, de mindenesetre az egómnak nagyon jót tett. Ez a cím, most lehetőséget ad nekem arra, hogy valami pozitív dolgot vigyek véghez.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

People Magazine (@people) által megosztott bejegyzés

Az 57 éves színész szívéhez legközelebb álló ügy, a Dempsey Center, amelyet néhai édesanyja tiszteletére alapított, hogy támogassa a rákos betegeket és szeretteiket.

Dempsey 1999-ben vette feleségül Jillian Fink sminkest, akivel azóta három gyönyörű gyermek, a 21 éves Talula és a 16 éves ikrek, Sullivan és Darby boldog szülei. Patrick a színészet mellett lelkes autóversenyző is.