Csillagok

Bruce Willis felesége támogatás nyújt azoknak, akik hasonló nehézségekkel néznek szembe, mint ő

Az akciófilmsztár felesége Emma Heming tisztában van vele, hogy férjével kiváltságos helyzetben vannak és igyekszik a hasonló betegséggel küzdő családokat támogatni.

Emma Heming bevallotta, hogy szörnyű bűntudat gyötri, amiért férjét diagnózisa után kiváltságosan kezelik, míg más hasonló helyzetben élők nem biztos, hogy ugyanilyen bánásmódban részesülnek.

„Bűntudat kínoz, tudván, hogy olyan lehetőségekkel rendelkezünk, amelyekkel mások nem. Hogy olyan dolgokat tehetek meg, mint feleség, akinek a férje demenciával küzd, amelyeket mások, akik szintén elkötelezték magukat partnerük ápolásában, nem tehetnek meg.”

Bruce Willis 45 éves felesége a közösségi médián keresztül folyamatosan beszámol családjuk útjáról, elmeséli a történetüket, a küzdelmeiket, hogy ezzel is támogatást nyújtson azoknak, akik hasonló nehézségekkel néznek szembe nap mint nap.

Bruce Willis amerikai színész a felesége, Emma Heming-Willis társaságában a Die Hard – Drágább, mint az életed című filmjének londoni bemutatóján 2013. február 7-én (Fotó: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)

Emma, akinek Willisszel közös lányai a 11 éves Mabel és a 9 éves Evelyn, hozzátette, hogy rájött annak fontosságára, hogy szószólója legyen azoknak a családoknak, akiknek nincs idejük, energiájuk vagy forrásuk arra, hogy magukért kiálljanak.

A Die Hard sztárjának családja februárban bejelentette, hogy Bruce-nál frontotemporális demenciát diagnosztizáltak az orvosok, körülbelül egy évvel azután, hogy a filmcsillag az afázia miatt visszavonult a színészettől.

A színész felesége és gyermekeik, valamint volt felesége, Demi Moore és gyermekeik, a 34 éves Rumer Willis, a 31 éves Scout Willis és a 29 éves Tallulah Willis mind összefogtak Bruce-ért, és arra összpontosítanak, hogy segítsenek neki a lehető legteljesebb életet élni.