Csillagok

Michael Douglas fia megszólalásig hasonlít apjára

A sztárpár fiára már most felfigyelt a modellszakma.

A 22 éves Dylan legutóbbi Instagram-posztja, melyben a sivatagot járja be, nagy port kavart a rajongók körében, akik nem tudták nem észrevenni, hogy mennyire hasonlít édesapjára, Michael Douglasre.

„Nem is csodálkozom, ilyen genetikával más nem is lehetne Dylanből, mint szívtipró, akárcsak az apja”

– írta az egyik rajongó a kommentek közé, amihez még Catherine Zeta-Jones is hozzászólt egy egyszerű „imádommal”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dylan Douglas (@dylan__douglas) által megosztott bejegyzés

Dylan, akárcsak a húga a 20 éves Carys, a borostyán ligás Brown Egyetem hallgatója. A modellszakma pedig már most felfigyelt rá, az ifjabbik Douglast sorra keresik meg a magazinok.

Catherine Zeta-Jones egy korábbi interjúban elárulta, hogy gyermekei élénken érdeklődnek a színészet iránt, ezért rendszeresen járnak különórákra is.

1996-ban az év szenzációjának számított, hogy Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas egymásba szeretett. A házaspárnak meg voltak a maguk hullámvölgyei házasságuk alatt, de még 22 év után is úgy tudnak egymásra nézni, mintha mézesheteiket élnék.

Igen, van közöttük 25 év korkülönbség, de anno nem törődtek a negatív véleményekkel, és ennyi év után már semmit sem kell bizonyítaniuk. Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas házassága bizonyára az égben köttetett, hiszen a mai napig is úgy rajonganak egymásért, akár a tinik.