Csillagok

Macaulay Culkin csillagot kap a hollywoodi Hírességek Sétányán

Reszkessetek, betörők gyereksztárjának neve lesz a 2765. csillag, ami helyet kap a sétányon.

Nincs karácsony Kevin nélkül! És most már nincs hollywoodi Hírességek Sétánya Macaulay Culkin nélkül. Az egykori gyereksztár, aki örökre beírta magát a tévétörténelembe a Reszkessetek, betörők című karácsonyi filmekkel, saját csillagot kapott.

A hivatalos átadási ünnepségre december elsején kerül majd sor, és az ő neve lesz a 2765., ami helyet kap a sétányon.

Az alkalom házigazdái Steve Nissen mellett Catherine O’Hara és Natasha Lyonne lesznek. Catherine nevezetesen Macaulay karakterének édesanyját alakította a Reszkessetek, betörőkben, míg Natasha a 2003-as Party szörnyekben játszott együtt a színésszel.

A 43 éves Culkin kisebb-nagyobb kihagyásokkal, de állandó szereplője a televíziózásnak. Legutóbb az Amerikai Horror Storyban és Az erényes Gemstone-ékban láthattuk.

Macaulay karrierje mellett lelkes családapa is, tavaly decemberben született meg a Brenda Song színésznővel közös második gyermeke. A hírek szerint a kicsi a Carter nevet kapta, de a szülők ezt soha nem erősítették meg.

Macaulay és Brenda négy évvel ezelőtt találkozott a Changeland forgatásán, azóta pedig elválaszthatatlanok. A 2021 áprilisában született kisfiuk a Dakota Song Culkin nevet kapta, melynek fontos jelentése van az apa számára, Macaulay ugyanis 2008-ban elveszítette a lánytestvérét, utána kapta elsőszülöttje a Dakota nevet.

A sztárpár a következő év januárjában jegyezte el egymást, és azóta minden bizonnyal már oltár elé is álltak, de ahogyan eddig is, úgy most is igyekeznek a reflektorfénytől a lehető legtávolabb élni a magánéletüket.