Csillagok

A gyönyörű szupermodellre alig lehet ráismerni – Mit tett az arcával?

Adriana Lima a minap sokkolta a rajongókat, akik értetlenül álltak afölött, hogy az egykor gyönyörű modell, most szinte teljesen felismerhetetlen.

Új, megváltozott külseje miatt támadják az internetezők az egykori Victoria’s Secret modellt, Adriana Limát. A 42 éves szupermodell a minap az Éhezők viadala premierjén vett részt, a vörös szőnyegen azonban mintha nem is ugyanazt az embert láttuk volna.

„Nem is hiszem el, hogy ő Adriana Lima. Mit csinált az arcával és miért?”

– írta az egyik felhasználó az X-en (korábban Twitter), míg mások azt találgatták, hogy brazil bombázó arca biztosan a feldagadt a nemrég használt töltőanyagoktól, esetleg a ráncfelvarrástól. A külsejét övező vitáknak véget vetve Lima az Instagramon törte meg a csendet a plasztikai műtéttel kapcsolatos pletykákról.

„Ez egy fáradt anyuka arca, aki egy tinilányt, két kiskamaszt, egy eleven fiút, egy egyéves járni tanuló gyereket és három kutyát nevel… köszönöm az aggódást”

– írta a smink nélküli fotójához Lima.

Adriana korábban a profi kosárlabdázó, Marko Jaric felesége volt, akitől két lánya született, a most 13 éves Valentina és a most 10 éves Sienna. A modellnek 2022-ben született meg Andre Lemmersszel közös harmadik gyereke. A férfinak korábbi kapcsolatából van egy tinilánya, Miah és egy fia, Lupo.