Csillagok

Sokkolót kellett bevetniük, bedurvultak a világhírű színésznő rajongói

Rendőröket kellett kihívni a Chelsea Hotelhez, miután rajongók követték a Pókember-filmek gyönyörű színésznőjét.

Marisa Tomei rajongói bedurvultak a Danny and the Deep Blue Sea című darab bemutatója után. Bennfentes források szerint a rajongók kifejezetten agresszívan viselkedtek, amit a biztonsági őrök sokkolóval próbáltak visszatartani. A helyzet olyannyira tarthatatlan volt, hogy végül a rendőrséget is ki kellett hívni.

„A feszültség a tetőfokára hágott, amikor Marisa Tomei éjfél körül elhagyta a helyszínt. Tomei nem állt meg fotózkodni a rajongókkal, ezért egy nagyobb csoport követni kezdte a színésznőt, miközben válogatás nélkül szidalmazták. A biztonságiak gyorsan közbeléptek, és sokkolóval hadonásztak. A tömeg a rendőrség kiérkezésekor feloszlott.”

A rendezvény szervezői a kiérkező rendőröket meginvitálták egy italra a legendás szállodába, de udvariasan visszautasították a meghívást.

A partin olyan hírességek vettek részt, mint Dakota Johnson, Marc Jacobs, Mark Ruffalo, Patti LuPone, Natasha Lyonne, Michael Cera, Zawe Ashton, Ben Stiller, John Waters, Ethan Coen, Stephanie Hsu, Dan Stevens és Sam Rockwell.

Los Angeles, 2019. június 27.
Marisa Tomei amerikai színésznõ a Pókember: Idegenben (Spider-Man: Far From Home) címû film világpremierjén a hollywoody TLC filmszínházban 2019. június 26-án. 
MTI/EPA/Etienne Laurent