Csillagok

Ozzy Osbourne segítség nélkül már képtelen ellátni saját magát

A rocklegendának öt év alatt hét műtétje volt. Többet már nem tudnak tenni érte az orvosok.

„Lassan öt éve már, hogy a férjem nagyon beteg. A kapcsolatok állandóan változnak, ahogy mi is változunk” – kezdte a Black Sabbath frontemberének 71 éves felesége.

„Abban a szakaszban vagyunk, amikor én gondoskodom a férjemről, de nem azért, mert muszáj, hanem mert szeretném. Öt év alatt hét műtétje volt. Többet már nem tudnak tenni érte az orvosok.”

Sharon elmondta, hogy a Sötétség Hercegének becézett rocker, nagy mennyiségű vérhígítót szedett, ezért extra óvatosnak kell lenni vele, nehogy a legkisebb sérüléstől elvérezzen.

A feleség elcsukló hangon vallotta be, hogy a legnehezebb azt látnia, hogy Ozzy megadja magát a hanyatló egészségnek és beletörődik abba, hogy kerekesszékre szorul, hogy képtelen már önmagáról gondoskodni.

„Mindig ott leszek a férjem mellett. Imádom őt. Nagyon sokat köszönhetek neki. Ő adta nekem a legjobb dolgokat az életemben, a gyerekeimet.”

Ozzy szeptemberben negyedik és egyben utolsó műtétjén esett át, hogy helyreállítsák törött nyakát. Osbourne közel 20 évvel ezelőtt, még 2003 decemberében szenvedett súlyos nyaksérülést egy kvadmotoros balesetben. Bár a balesetből teljesen felépült, egy 2019-es esés súlyosbította a nyaksérülést.

A rocklegendánál 2019-es esése után diagnosztizálták a Parkinson-kórt. Ozzy február elején bejelentette, hogy egészségügyi problémái miatt visszavonul.