Csillagok

Tudta, hogy Julia Roberts és Matthew Perry egy pár voltak?

Perry nem tudott szembenézni a lehetőséggel, hogy egyszer majd elveszítheti Juliát, így inkább véget vetett a kapcsolatnak.

Julia Roberts megtörte a csendet, először nyilatkozott Matthew Perry váratlan elvesztéséről. Az 56 éves színésznő a Jóbarátok című sorozatban lévő rövid szerepére emlékezett vissza az Entertainment Tonightnak adott interjúban, ami Matthew-val való rövid románcának kezdete volt. Különös és szomorú egybeesés, hogy a Jóbarátok sztárja éppen Roberts születésnapján, október 28-án hunyt el tragikus hirtelenséggel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Entertainment Tonight (@entertainmenttonight) által megosztott bejegyzés

„Ilyen fiatalon hirtelen meghalni szívszorító. Azt hiszem, egy ilyen tragédia után mindannyian jobban értékeljük azt ami adatott, és igyekszünk annyira pozitívan folytatni, amennyire csak tudjuk”

– mondta Julia, aki mindig szívesen gondol vissza a népszerű szériában a vendégszereplésére, melyben Perry gyerekkori osztálytársát alakította.

Matthew 2022-es memoárjában beszélt először életének azon rövid fejezetéről, amikor Juliával Hollywood álompárjának számítottak. A színész akkor bevallotta, hogy Julia túl sok volt neki, a szakítás miatt pedig csakis önmagát hibáztatta:

„Elmentünk Új-Mexikóba a családjához, közel engedtem magamhoz, és nemcsak képletesen, hanem szó szerint is. Aztán két hónappal később már szingli voltam. Julia Robertsszel randizni már túl sok volt nekem. Folyamatosan biztos voltam benne, hogy szakítani fog velem. Miért ne tette volna? Nem voltam elég, nem lehettem elég, megtört voltam, reményvesztett, nem voltam méltó a szeretetre.”

Perry nem tudott szembenézni a lehetőséggel, hogy egyszer majd elveszítheti ezt a gyönyörű nőt, így inkább véget vetett a kapcsolatnak, ami leforrázta Robertset.

„Leírhatatlan az a zavaradottság, ami kiült az arcára. Járni kezdett egy tévés sráccal, aki otthagyja”

– emlékezett vissza a nehéz időszakra a Jóbarátok sztárja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

GOLDIES (@golldies) által megosztott bejegyzés

Matthew Perryt október végén otthonának pezsgőfürdőjében találták holtan. Az eddigi információk alapján nem találtak idegenkezűségre utaló nyomot, valószínűsíthető, hogy szívmegállás okozta a színész halálát.