Csillagok

Jamie Foxx: Most minden percet megbecsülök

Az Oscar-díjas színész több hónapig lábra sem bírt állni, úgy érezte nem éli túl.

Hónapokig sokan találgatták, hogy milyen rejtélyes betegség döntötte le a lábáról Jamie Foxx Oscar-díjas színészt, aki éppen új filmjét forgatta Cameron Diazzal, ahonnan azonnal kórházba kellett szállítani. A színészről hetekig nem érkezett információ, és állítólag az orvosok is tehetetlenek voltak.

Hogy pontosan miért szorult kórházi kezelésre a sztár, az azóta sem derült ki, azonban nagyon komoly dologról lehetett szó, hiszen a sztár a Critics Choice filmes gáláján – először lépve betegsége óta a nagyközönség elé – könnyivel küzdve beszélt a megpróbáltatásról:

„Tudjátok, ez őrület, hat hónappal ezelőtt erre nem lettem volna képes, mivel szó szerint járni sem tudtam. És bár hallottam a pletykát, hogy klónoztak, nem vagyok klón!”

– tette hozzá viccesen a színész, aki elárulta, hogy az élet komoly megpróbáltatás elé állította, és nem volt benne biztos, hogy túléli.

„Nem kívánnám a legnagyobb ellenségemnek azt, amin keresztülmentem, mert nagyon kemény dolog, amikor meglátod az alagutat, de nincs a végén fény. Most minden percet megbecsülök”

– mondta Jamie, akinek elcsuklott a hangja a beszéde közben, melyben a művészet erejét dicsőítette miközben átvette a Vanguard életműdíjat.

A színész nyáron szűkszavúan már beszélt a kórházban töltött időszakáról, akkor elárulta, hogy lánytestvérének, Deidra Dixonnak és lányának, Corinne-nak köszönheti, hogy felépült.