Csillagok

A Bűbájos boszorkák színésznője a legdrámaibb pillanatban tudta meg, hogy férje megcsalja

Mielőtt betolták volna a színésznőt az agyműtétre, akkor tudta meg, hogy férje két éve viszonyt folytat valakivel.

Shannen Doherty, a Beverly Hills 90210 és a Bűbájos boszorkák évek óta rákkal küzdő színésznője megdöbbentő interjút adott, amelyben elárulta, hogy alig pár órával a januári agyműtétje előtt tudta meg, hogy férje, Kurt Iswarienko két éve csalja őt.

„Korán reggel mentem be a műtétre, azután, hogy rájöttem, hogy a házasságomnak lényegében vége, mert a férjem két éve viszonyt folytat”

– mondta az 52 éves Shannen.

A színésznő elárulva érezte magát, miután 14 évig volt együtt férjével, akit teljes szívéből szeretett.

„Megterhelő volt ilyen egészségügyi megpróbáltatásokon keresztülmenni, miközben próbáltam kitalálni, hogy elfogok-e válni vagy, hogy mi az igazság.”

Az egykori pár még abban a hónapban szakított, és Shannnen áprilisban beadta a válókeresetet is kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva.

Forrás: Facebook/Shannen Doherty

Doherty korábban 2002 és 2003 között Ashley Hamilton, 1993 és 1994 között pedig Rick Salomon felesége volt.

Kurt Iswarienko képviselője nem reagált a megkeresésekre.

A Bűbájos boszorkák sztárja júniusban hozta nyilvánosságra, hogy negyedik stádiumú mellrákja áttétet képzett az agyában, ami miatt az év elején meg kellett műteni. A friss interjúban a színésznő elárulta, hogy rákja a csontjaira is átterjedt.

Súlyos betegsége és az életért való folytonos küzdelem ellenére azonban készen áll arra, hogy újból megtalálja a szerelem.

„Nem hiszem, hogy örökké szingli leszek. Szeretnem kell magam, és számot vetnem a múlttal, mielőtt továbbléphetnék, és most már biztos vagyok benne, hogy találkozom valakivel, remélhetőleg hamarosan.”

Shannen 2019-ben tudta meg, hogy negyedik stádiumú mellrákja van, először 2015-ben diagnosztizálták a betegséggel.