Csillagok

Meg Ryan visszatért a klasszikus bubi frizurához

A színésznő visszatért 90-es évekbeli védjegyéhez és tündökölt a vörös szőnyegen.

Meg Ryan, a kilencvenes évek romantikus komédiáinak koronázatlan királynője évekig bujkált a nyilvánosság elől. A színésznő csak nagy ritkán mutatkozott a kamerák előtt, és akkor is rendszerint a plasztikai műtétektől elcsúfított arca volt a téma.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Meg Ryan (@megryan) által megosztott bejegyzés

Merész lenne azt állítani, hogy a beavatkozás nyomai már nem látszanak a vonásain, azonban a magával ragadó kisugárzásának köszönhetően Meg Ryan mindig vonzza a figyelmet, ha a vörös szőnyegre lép. Legutóbb a Critics Choice díjátadón, ahová egy pánt nélküli, fekete Saint Laurent estélyiben érkezett, legtöbben azonban mégis bubifrizurájáról beszéltek, mely évtizedekkel ezelőtt a védjegyének számított.

A színésznő frizurája a 90-es évek hajtrendjét alapjaiban határozta meg. A formát Megnek egyébként a neves hajszobrász, Sally Hershberger álmodta meg az 1995-ös Francia csók című filmhez, melyben Kevin Kline volt a partnere.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Meg Ryan (@megryan) által megosztott bejegyzés

Bár Ryan az utóbbi 13 évben nem sok filmszerepet vállalt, múlt ősszel visszatért a romantikus vígjátékokhoz, David Duchovnyval az oldalán.

A What Happens Later két egykori szerelmes, Willa (Ryan) és Bill (Duchovny) történetét meséli el, akik évtizedekkel szakításuk után, újra összetalálkoznak egy reptéren. Egy hatalmas hóvihar miatt minden járatot törölnek, és összezárva kell tölteniük az éjszakát. Willa még mindig az az önfejű, független lélek, aki egykor volt, míg a nemrég elvált Bill arra próbál rájönni, hol rontotta el kapcsolatát feleségével és lányaival. Az egykori szerelmesek felidézik közös múltjukat, és azon rágódnak, mi lehetett volna, és mi lehet kettejükből most.