Csillagok

Robert De Niro: Szeretnék minél tovább itt lenni, hogy élvezhessem ezeket a pillanatokat

A 80 éves színész könnyeivel küszködve beszélt a 9 hónapos kislányáról.

Tavaly áprilisban jött világra Robert De Niro legfiatalabb gyermeke, aki a filmproducer barátnőjétől, Tiffany Chentől született.

„80 éves apuka vagyok és ez nagyszerű! Minden, ami foglalkoztat vagy ami miatt aggódom, egyszerűen elszáll, amikor ránézek” – mesélte a Nagymenők sztárja egy friss interjúban.

A színész, akit nemrég Oscar-díjra jelöltek a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában a Megfojtott virágok című filmben nyújtott alakításáért, megjegyezte, hogy a 9 hónapos kislánya minden apró dolgot megfigyel.

„Nagyon aranyos, ahogyan rád néz és látod rajta, hogy megbízik benned, és befogad a világába. Helen lányom is ugyanígy nézett rám. Szeretnék minél tovább itt lenni, hogy élvezhessem ezeket a pillanatokat. Addig akarok itt lenni, amíg csak tudok”

– mondta könnyeivel küszködve a színész.

A színész és volt felesége Diahnne Abbott 1971-ben fogadta örökbe a most 51 éves Drenát, a párnak egy közös gyermeke van, a 46 éves Raphael. De Nirónak ikrei születtek volt barátnőjétől Toukie Smith-től, a 27 éves Aaron és Julian. A filmsztárnak továbbá született két gyermeke második feleségétől Grace Hightowertől, Elliot 25, Helen 11 éves.

De Niro és Tiffany Chen 2015-ben ismerkedett meg A kezdő forgatásán és az elkövetkező években, egyre többször fotózták őket egymás társaságában.