Csillagok

Kevin Costnernek elrabolták a szívét

A sármos színész bemutatta követőinek legújabb családtagját.

A Yellowstone jóképű sztárja, a 69 éves Kevin Costner pontosan tudja, hogyan kell megolvasztani a női szíveket. A színész a minap Instagramon mutatta meg új „szerelmét”, a legújabb családtagot.

„A legújabb családtad. Már is beleszerettem ebbe a különleges kis blökibe”

– írta a fotókhoz Costner.

Nem csak a színésznek, de követőinek is azonnal elrabolta a szívét az édes zsemleszínű labrador kölyök.

Az első fotón Kevin a terepjárójára támaszkodva gyönyörködik a még láthatóan kajla kutyusban, a másodikon édesen összebújva szundikál gazdája karjaiban, a harmadik kép pedig minden bizonnyal azzal a céllal készült, hogy a rajongók végképp elolvadjanak a színész új családtagjától.

A színész néhány héttel azután fogadta örökbe a kiskutyát, hogy a lapok arról kezdtek el cikkezni, hogy volt felesége összemelegedett egykori szomszédjukkal.

Santa Monica, 2022. február 28.
Kevin Costner amerikai színész és volt felesége, Christine Baumgartner az amerikai film- és televíziós színészek céhe, a SAG (Screen Actors Guild) 28. díjkiosztó gáláján a kaliforniai Santa Monicában 2022. február 27-én.
MTI/EPA/Carloine Brehman

Christine Baumgartner 2023 májusában nyújtotta be a válókeresetet 18 évnyi házasság után kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. A volt házaspár közös gyermekei a 16 éves Cayden, a 14 éves Hayes és a 13 éves Grace.

Azonban Costnert sem kell attól félteni hogy egyedül marad. A sármos színészt 2023 novemberében csípték el először az énekesnő, Jewel társaságában. A következő hónapban pedig több fotó is készült kettejükről kéz a kézben.