Csillagok

Christina Aguilera formás alakjával ámulatba ejtett mindenkit

Az énekesnő látványos fogyása után büszkén viseli a testhezálló ruhákat.

Az aranytorkú énekesnő elképesztő változáson ment át, rá sem ismerni legfrissebb fotóin. Aguilera a minap a Los Angeles-i Grammy-gálán jelent meg egy jégkék színű ruhában, rajongói pedig nem győzték dicsérni őt.

Christina Aguilera a 66. alkalommal megrendezett Grammy-gálán Los Angelesben 2024. február 4-én (Fotó: EPA/Allison Dinner)

Christina a vörös szőnyegen mutatta meg karcsú alakját egy földig érő, hosszú ujjú testhezálló estélyiben. A ruha egy kicsit eltért a megszokott, merész megjelenésétől, de a ruha, bár inkább egyszerű volt, mégis elképesztően elegáns és előkelő.

Christina Aguilera a 66. alakalommal megrendezett Grammy-gálán (Fotó: EPA/Allison Dinner)

Az énekesnő évről évre meglepi rajongóit döbbenetes fogyásaival, vagy éppen azzal, hogy magára szed jó pár kilót. Most éppen látványos, csaknem 20 kilós fogyásáról cikkeznek a lapok. Fogyásának a titka, hogy 1600 kalóriára korlátozta a napi bevitelét, és egy bizonyos Rainbow diétát követ, amely egy növényekben gazdag étrend, rengeteg élénk színű gyümölccsel és zöldséggel.

Christina első gyermeke, a most 15 éves Max születése után kezdett meghízni, majd két évvel később a Burlesque című 2010-es film kedvéért fogyott le. Ugyanebben az évben azonban súlya ismét növekedésnek indult, miközben válófélben volt exétől, Jordan Bratman zeneszerzőtől. Az énekesnőnek jelenlegi vőlegényétől, Matthew Rutlertől kislánya született, a most 9 éves Summer.

Christina nemrégiben ismét arról mesélt egy interjúban, mennyire hamis képet mutatott magáról karrierje elején, amikor ő volt a szőke, vékony, kék szemű „Barbie baba”. A kiadója erőltette rá ezt az imázst, amit ő aztán vadóc megjelenésével és a koplalás elhagyásával próbált feledtetni.