Csillagok

Sarah Jessica Parker fia megszólalásig hasonlít a szüleire

A Szex és New York színésznőjének egyetemista fia nem esett messze a fájától.

Sarah Jessica Parker 1991-ben ismerte meg Matthew Brodericket, akinek aztán 1997-ben mondta ki a boldogító igent. Első gyermekük öt évre rá érkezett meg, James Wilkie Broderick pedig azóta jóképű fiatalemberré érett. Sarah-t legtöbbször béranya segítségével világra hozott ikerlányaival, Marionnal és Tabithával szokták lencsevégre kapni, pár évente azonban egy-egy fotót fiáról is megoszt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

James Wilkie Broderick (@jwbr0derick) által megosztott bejegyzés

Most azonban épp a 21 éves James volt az, aki Instagraján közös fotókat posztolt édesapjával, a követői pedig nem győzték hangsúlyozni, mennyire hasonlítanak. Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy Jamesen épp úgy visszaköszönnek édesanyja vonásai, mint az apjáé.

James jelenleg a Borostyán-ligás egyetem, a Brown hallgatója, bölcsészettudomány szakon, míg 14 éves ikerhúgai, középiskolások. Sarah szerint a lányokat lenyűgözi anyjuk karrierje, és nem kizárt, hogy Hollywoodban vagy éppen a világot jelentő deszkákon képzelik el jövőjüket.

Sarah Jessica Parker, James Wilkie Broderick, Tabitha Hodge Broderick, Marion Loretta Elwell Broderick és Matthew Broderick (Fotó: JNI/Star Max/GC Images)