Csillagok

Mit keres Katalin hercegné mellett Roger Federer?

A hercegné új magántitkár lett az internet sztárja, ugyanis a sármos férfi szakasztott mása, a teniszcsillag Roger Federernek.

Új tagja van Katalin hercegné belső körének, ráadásul egy jóképű férfi, akit pillanatok alatt felkapott az internet. Tom White alezredes – aki januárban kapta meg az új feladatát, hogy mindenben segítse a hercegnét, amíg felépül hasi műtétjéből – igen jóképű, de nem ez az egyetlen oka annak, hogy most mindenki róla pletykál.

Az új magántitkár ugyanis szakasztott mása a teniszcsillag Roger Federernek.

Míg Vilmos herceg februárban jelentette be új magántitkárát, addig Katalin választásáról csupán a napokban értesült a sajtó. Tom White alezredes egyébként nem új ember a királyi családban, korábban ő volt Erzsébet királynő lovásza.

Ez a választás eltér a hagyományoktól, mivel White alezredes az első férfi, aki betölti ezt a pozíciót a hercegné mellett. A kinevezés azt tükrözi, hogy a párnak tapasztalt emberre volt szüksége, mely elengedhetetlen az egyre szaporodó kötelezettségeik teljesítéséhez.

White-ot először a tavalyi év végén lehetett látni Katalin mellett, akkoriban térképezte fel, mit is fog számára jelenteni az új feladatkör.