Csillagok

Vilmos herceg kitüntette a Trónok harca bájos színésznőjét

A színésznő kipirulva, hatalmas vigyorral az arcán vette át a Brit Birodalom rendjének kitüntetését azért a munkáért, amelyet édesanyjával, Jennifer Clarke-kal az agysérült emberekért tettek.

A bájos brit színésznő, Emilia Clarke, akit a legtöbben a Trónok harca Viharbanszületett Daeneryseként ismerhetnek, a minap Westerosból Windsorba látogatott, ahol a jóképű trónörökös, Vilmos herceg várta.

Emilia Clarke angol színésznő átveszi a Brit Birodalom rendjének tagja elnevezésű kitüntetését Vilmos walesi hercegtől, brit trónörököstől a windsori kastélyban 2024. február 21-én (Fotó: MTI/AP/PA/Yui Mok)

Clarke teljesen elalélt a herceg mosolyától. A színésznő kipirulva, hatalmas vigyorral az arcán vette át a Brit Birodalom rendjének kitüntetését azért a munkáért, amelyet édesanyjával, Jennifer Clarke-kal az agysérült emberekért tettek.

Emilia Clarke büszkén mutatja kitüntetését (Fotó: MTI/AP-PA pool/Andrew Matthews)

Emilia és anyja a SameYou elnevezésű jótékonysági szervezet alapítója.

„Westerosból Windsorba, igazi öröm volt ma Emilia Clarke-ot és édesanyját, Jennifert kitüntetésben részesíteni a SameYou jótékonysági munkájukért, amellyel az agysérültek felépülését segítő ellátást támogatják. Gratulálok a mai nap minden kitüntetettjének”

– írta Vilmos herceg az Instagramon.

Úgy is mondhatnánk, hogy Viharbanszületett Daenerys, a Targaryen-házból, aki első ezen a néven, az Elsők, az Andolok és a Rhoyniak királynője és a birodalom védelmezője, a sárkányok anyja, a láncok leverője, Mereen királynője, a Nagy Fűtenger Khaleesije mostantól már a Brit Birodalom rendjének tagja is.

Kiemelt kép: MTI/AP-PA pool/Andrew Matthews