Csillagok

Ben Affleck megszabadult jellegzetes szakállától

A színész új megjelenésével egy évtizedet simán letagadhat a korából.

Ben Affleck a minap egészen fiatalos külsővel jelent meg New York utcáin. A rajongók persze azonnal kiszúrták, hogy a jóképű 51 éves színész a napokban leborotválta az arcszőrzetét, és így egy évtizedet simán letagadhat a korából.

Bent kosárlabdával a kezében fotózták, miközben 12 éves fiával Samuellel sétált egy napsütéses délutánon. A színész és fia éppen hazafelé tartott Samuel kosárlabdameccséről, amin Affleck volt felesége, Jennifer Garner is részt vett. Az egykori sztárpárnak két lánya is született, a most 18 éves Seraphina és a most 15 éves Violet.

Az exek egyébként kifejezetten jó viszonyt ápolnak egymással, közös gyermekeik egy életre összekötötte őket. Garnert és Afflecket rendszeresen látni együtt a csemetéik társaságában, és sokszor csatlakozik hozzájuk a színész jelenlegi felesége, Jennifer Lopez és az ő előző házasságából született gyerekei, az ikrek, Max és Emme.

Los Angeles, 2017. november 14.Ben Affleck amerikai színész Az Igazság Ligája (Justice League) címû filmjének bemutatóján a Los Angeles-i Dolby Színházban 2017. november 13-án. (MTI/EPA/Nina Prommer)