Csillagok

Sokat adott Mező Misinek a Jézus és… második évada

Szerelem, kiégés, gyász – csak néhány mindannyiunk életében jelen lévő érzés, téma, hívószó, amelyekkel foglalkozik a Jézus és… című műsor második évada szombat délutánonként a Dunán. A műsorvezető, Mező Misi, a Magna Cum Laude együttes frontembere a Család-barát nézőivel osztotta meg saját érzéseit, tapasztalatait.

Fotó: MTVA/Sárosi Zoltán

Új évaddal tér vissza a Jézus és… című saját gyártású sorozat március 30-án 16:05-től a Dunára. A műsorvezető, Mező Misi és az állandó szakértők – Tapolyai Emőke klinikai- és pasztorálpszichológus, lelki gondozó, Vukics Adrienn régész és Harmai Gábor római katolikus pap, teológus – az ismeretterjesztés és a keresztény hitvallás erejével bátorít, útmutatást nyújt, és megküzdési stratégiákat mutat mindazoknak, akik a lelki útkeresés rögös útján járnak, lelki próba előtt állnak vagy épp azzal küzdenek.

„Sokat adott nekem a Jézus és… második évada. Rengeteg kérdés merült fel bennem a saját életemmel kapcsolatban, amelyekre önállóan nem tudtam megadni a választ, a műsor szakértői és szereplői segítségével viszont sikerült. Ráeszméltem, hogy nincs olyan történés az életünkben, amelyből ne lenne kiút. A megoldás megtalálása azonban általában nem a mi érdemünk, hanem a Jóistené”

– fogalmazott Mező Misi.

A Család-barát vendégeként azt is elmondta, nehéz volt idegenekkel mély érzésekről, tragédiákról beszélgetni, az életutakat megismerve előfordult, hogy közben még a könnye is kicsordult.

„Mindegyik ember életében a közös pont az volt, hogy a kapaszkodót a Jóistenben találták meg”

– tette hozzá. A Jézus és… második évada március 30-tól látható szombatonként 16:05-től a Dunán.

A teljes beszélgetés a Család-barát Médiaklikk-oldalán nézhető újra.

Jézus és … 2. évad – minden szombaton 16:05-től a Dunán. 

Család-barát, a mindennapjaink része – hétköznaponként 9:35-től és 11 órától a Dunán.