Csillagok

Takács Nikolas szenvedélyesen rajong a festészetért

Sikeres festménybecsüs vizsgát tett Takács Nikolas. Az énekes a Duna Nyár 24 adásában mesélt új szakmájáról és jövőbeli terveiről.

Takács Nikolas énekel a Magyar Rádió Énekkara közremûködésével. (Fotó: MTVA/Zih Zsolt)

Ritkán beszél róla, de Takács Nikolas az előadóművészet mellett egy másik művészeti ágat is szenvedélyének tekint: rajong a festészetért. Mivel szeretett volna mélyebb ismereteket szerezni a témában, a közelmúltban szakmai képzésen vett részt, amelyen sikeres festménybecsüs végzettséget szerzett. A Csináljuk a fesztivált! sztárelőadója a Duna nyári magazinjának vendégeként osztotta meg a hírt.

„Ez egy friss dolog, hogy levizsgáztam. Szükségem volt valami olyasmire, ahonnan tudok még pluszban töltődni, kikapcsolódni. Sokkal több lettem ez által. Fantasztikus és nagy tudású emberek dolgoznak ezen a területen, akiktől rengeteg lehet tanulni. Egyelőre nem szeretnék ezzel üzletszerűen foglalkozni, de amikor elkezdtem a tanfolyamot, és megkérdezték, mi a célom, azt írtam le a papírra, hogy egyszer majd a nagyvilágban lehet, hogy lesz egy galériám” – mondta a Nyár 24 adásában Takács Nikolas.

Zenei karrierjét sem hanyagolja, saját dalai mellett Keresztes Ildikóval és Nyári Alizzal készít duettet. A teljes beszélgetés újranézhető a műsor Médiaklikk-oldalán, amelyen 60 napig elérhetők a korábbi adások is.

Nyár 24 – élőben a Balaton-partról, belföldi útitippekkel, hétfőtől szombatig 10 és 12 óra között a Dunán.

Nyár 24 korábbi adásai 60 napig újranézhetők a Médiaklikken.