Csillagok

Tóth Gabi gyermekkorában még nem a digitális eszközök jelentették a szórakozást

A Duna Nyár 24 című délelőtti, élő magazinműsorának sztárfellépője Tóth Gabi volt, aki produkciója után nyári élményeire emlékezett vissza. Mint kiderült, nyaranta többször vállalt diákmunkát: a műsornak otthont adó révfülöpi móló szomszédságában például fagylaltot árult.

Forrás: MTVA/Nyár 24

„Tapolcai lányként Révfülöp nem ismeretlen számomra. A mólótól nem messze volt egy fagylaltos bódé, ahol iskolásként nyári munkát vállaltam. Szerintem egy gyerek vagy fiatal életében nagyon meghatározó, hol és hogyan tölti a nyarait, mert a vakáció alatti élmények sokszor maradandóbb emlékké válnak, mint az iskolai történések” – hangsúlyozta Tóth Gabi a Duna magazinműsora, a Nyár 24 vendégeként. Hozzátette, szerencsésnek tartja magát azért, mert úgy nőtt fel, hogy sosem unatkozott, barátaival sok időt töltött és nem a digitális eszközök jelentették számára a legjobb szórakozást.

Édesanyaként még inkább felelősséget érez abban, hogy megmutassa, hogyan lehet valódi, élő emberi kapcsolatok általi élményeket szerezni. Előadóművészként a zene, a tánc és ezek közösségi megélésében, valamint az őszinte, mély beszélgetésben látja a kulcsot: az ilyen élmények véleménye szerint sokat adhatnak a gyerekeknek. „Bízom benne, hogy az Egy a ritmusunk, összetartozunk címet viselő új projektből egy nagy közösség épül, amely hamarosan egy gyerektáborral indul útjára” – hangsúlyozta a Fonogram- és Petőfi zenei díjas előadóművész. A teljes beszélgetés újranézhető a Nyár 24 Médiaklikk-oldalán, amelyen 60 napig elérhetők a korábbi adások is.

Nyár 24 – élőben a Balaton-partról, belföldi úti tippekkel, hétfőtől szombatig 10 és 12 óra között a Dunán.

Nyár 24 korábbi adásai 60 napig újranézhetők a Médiaklikken.

 Kiemelt kép forrása: MTVA/Nyár 24