Egészség

Ezt az italt igyuk, ha lapos hasra vágyunk

Aki lapos hasra vágyik, az jó, ha rendszeresen beiktatja a megfelelő gyakorlatokat a napi rutinjába. Emellett persze az étrendünkre is fontos figyelnünk, hiszen egyes ételek a segítségünkre lehetnek, mások pedig hátráltathatnak bennünket a célunk elérésében. Vagyis inkább ne hagyjuk abba az edzést, de keressünk olyan ételeket és italokat, amik segíthetnek a lapos has elérésében. Mint például ez a turmix, mutatjuk hozzá a receptet.

Ki ne vágyna arra, hogy mindenféle tornagyakorlat nélkül fogyjon, vagy legyen lapos hasa? Hát persze hogy mindenki, csakhogy kevesen vagyunk olyan szerencsések, hogy ez meg is adasson nekünk. A rendszeres mozgás mellett fontos, hogy milyen étrendet követünk. Itt van például ez az ital, amit ha megiszunk, akkor egy pici lépést mindenképp teszünk afelé, hogy a hasunk lapos maradjon. Merthogy ez az édes smoothie bizony felveszi a harcot a hasunkon lévő zsírral!

Fotó: Unsplash/ Pineapple Supply Co.

Fotó: Unsplash/ Pineapple Supply Co.

Hogy mi a titka? Nos, az minden bizonnyal az összetevőkben rejlik. Merthogy kell hozzá például görög joghurt. Ez tele van proteinnel és kalciummal, amik szintén partnerek lehetnek, ha fogyni szeretnénk. És van benne például kék áfonya is, ami szintén segít csökkenteni a hasunkon lévő zsírt. És ha mindez még nem lenne elég, található benne ananász is, édes és zsírzabáló szintén, a benne található enzimek révén. No és víz, amiben garantáltan nincsenek pluszkalóriák!

Összetevők

  • 3 uncia zsírszegény vaníliás görög joghurt
  • 1 evőkanál mandulavaj
  • fél bögre (fagyasztott) kék áfonya
  • fél bögre (fagyasztott) ananász
  • 1 bögre kelkáposzta
  • 3/4 bögre víz

Helyezzük el a hozzávalókat a gépben, és turmixoljuk addig, amíg el nem készül a smoothie-nk. Töltsük pohárba, és élvezzük a végeredményt.

(Az elkészítési idő körülbelül 5 perc, és csak 283 kalóriát tartalmaz adagonként.)