Konyha

Ezek voltak 2019 legnépszerűbb receptjei

Az év vége mindig összegzésre csábít. Nincs ez másképp ezúttal sem. Így megmutatjuk, melyik volt az a három recept, amelyet az elmúlt évben a legjobban szerettetek.

Az elmúlt év bővelkedett a gyors és könnyen elkészíthető receptekben. Nem véletlen. A rohanó hétköznapokban ki az, aki hosszú órákat tölhet a konyhában. Még akkor sem, ha történetesen nagyon szeret főzni.

Fotó: shutterstock/Castleski

Ezért is volt az egyik legolvasottabb receptünk a gyors vacsora titka fáradt hétköznapokra. Ez az írásunk ugyan nem receptet rejtett, hanem azt a módszert, amellyel könnyedén és villámgyorsan étel kerülhet a családi ebédlőasztalra. Így időt és energiát spórolhatsz egy rohanós hétköznap este.

A tökéletes sült csirke receptje is nagy sikert aratott nálatok. A csirke azért remek alapanyag, mert azon túl, hogy egészséges, számtalan módon elkészíthető. Csak a fantázia szabhat neki határt. Ráadásul a sült csirke töretlenül kedvelt étel. A recepttel pedig mindig, üzembiztosan tökéletesre sütheted a csirkét.

Különleges egytálétel a juhtúrós-spenótos palacsinta is. Ennek elkészítése sem igényel túl sok időt, ellenben laktató vacsora. Receptünk a nyár nagy slágere volt. A bele rejtett spenóttól pedig extrán egészséges fogás.