Illusztráció (Fotó: Unsplash.com)
Hozzávalók
- 8 db csiperkegomba
- 1 vöröshagyma
- 20 dkg csirkemell
- olaj
- 2 kaliforniai paprika
- só, bors
- kakukkfű
- petrezselyem
Elkészítés
Aprítsuk fel a hagymát, és egy serpenyőben pirítsuk meg kevés olajon. Vágjuk kis kockákra a csirkét, majd adjuk a hagymához. Miközben sül, apróra vágjuk a gombafejek szárait és a paprikákat, majd beledobjuk őket a serpenyőbe. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk egy kis kakukkfűvel, egy csokor felaprított petrezselyemmel, és összepirítjuk az egészet. A gombafejeket megmossuk, sózzuk és borsozzuk, majd kis olajon mindkét oldalukat megpirítjuk. Végül belekanalazzuk a zöldséges-csirkés tölteléket, és melegen tálaljuk.