Otthon

Aludjunk a fák között! 3 lélegzetelállító lombhotel Magyarországon

Valószínűleg sokan álmodoztunk arról, milyen lehet a fák lombjai között éjszakázni, háborítatlanul aludni, reggel madárcsicsergésre, hűs szellőre ébredni. Az álom valósággá válhat, akár Magyarországon is.

Hazánkban egyre több különleges szállással találkozhat az, aki úgy dönt, itthon szeretné eltölteni a szabadságát. Választhatunk teljesen nomád, pénztárcabarát megoldások és stílusos, minden igényt kielégítő luxusszállások között is. Ha még egy kis fantázia is kerül a kínálatba, annak örülünk igazán. A következő szállásokra jellemző, hogy lombkoronaszinten találhatók, és igazi élményt jelentenek azoknak, akik ellátogatnak ide. Ugyan lombok csak tavasztól őszig vannak, de a szállások között több olyat is találunk, amely télen is fogad vendégeket.

Kercaszomor: Kerca Bio Farm

Az Őrségben található Kercaszomor különlegessége egy biofarm, valamint a farmon található maximum 5 fő elszállásolására alkalmas lombhotel. A teraszról csodálatos kilátás nyílik a farmra és az itt élő lovakra.

 

Noszvaj: Treehouses Flying Homes

Semmi nyüzsgés, csak a pihenés, állítják a szállás vezetői. A négy lombház az év minden napján várja a vendégeket. Az igazi luxust nemcsak a házakhoz tartozó, privát jakuzzi adja, hanem a különleges kilátás is.

 

 

 

Verőce: Árnyas Dió Lombház

Nagyon romantikus, mindeközben nagyon családias ez a verőcei faház, amelyet egy nagy diófára építettek. Itt aztán tényleg békére és nyugalomra talál, aki befészkeli magát a 3 és fél méter magasan található mézeskalács házikóba.