×

Otthon

A könyvek alig várják, hogy életre keltsük őket!

A Bodor Tibor Kulturális Egyesület önkéntes felolvasókat keres, akik segítenek abban, hogy szeptemberig 100 új hangoskönyvet készíthessenek el a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének Bodor Tibor hangoskönyvtára részére.

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége 2018. január 4-én, a Braille-írás Világnapján tartotta 100 éves Centenáriumi megnyitóját, ahol bejelentették a Bodor Tibor Kulturális Egyesület létrejöttét. Az egyesület célja az, hogy a látássérültek számára kulturális programokat, eseményeket szervezzenek, valamint a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége hangoskönyvtárát kibővítsék. Szeretnék a meglévő könyvek számát növelni modern, kortárs művekkel is, 2018 szeptemberéig 100 új hangoskönyv felvételét tervezik.

Fotó:Freepik.com/Freepik

Fotó:Freepik.com/Freepik

Bodor Tibor színművész egymaga közel 9000 órát olvasott fel. Hála a mai modern technikának, a felolvasáshoz ma már nem szükséges stúdióba menni, elég hozzá egy asztali számítógép vagy egy okostelefon. Amennyiben úgy érezzük, hogy szívesen segítenénk az egyesületet egy-egy könyv felolvasásával, akkor készítsünk próbaolvasást!

Íróként vagy egy kiadó vezetőjeként is hozzájárulhatunk egy-egy mű felajánlásával. Ez lehet verseskötet, lehet novellás gyűjtemény vagy regény, minden minőségi könyvet szívesen fogadnak az egyesület dolgozói.