Otthon

DIY lakberendezés: régi bőröndök új élete

Néha nehezen válunk meg régi szép emlékeket felidéző használati tárgyainktól. Egy kis fantáziával és néhány mesteri ötlettel újragondolhatjuk ezeket, és kreatív lakberendezési tárgyakká alakíthatjuk őket. Azok számára készítettük az alábbi összeállítást, akik szeretnek saját kezűleg új életet lehelni kopott, ócska darabokba.

Éjjeliszekrényke

Izgalmas enteriőr az összecsukható bambuszszékre helyezett bőrönd.

 

Trendi bárszekrény

Szereljünk négy lábat a bőröndünk alsó lapjára, s máris nyitva áll a bár az esti koktélpartihoz.

 

Komód

Szereljük le agyonhasznált utazóbőröndjeinkről a pattintós zárakat és a fogantyúkat. Újrahasznosított deszkákból és ezekből a szerelvényekből ötletes fiókelőket kreálhatunk.

 

Polcok

 

 

Varródoboz

Romantikus mintázatú textilekkel béleljük ki a koffert, alakítsunk ki rajta kisebb és nagyobb zsebeket. Remek helyet kaphatnak itt varróeszközeink.

 

Ezeregy éjszaka és nappal

Keleties hangulatot varázsol és remek tárolófelület egy hatalmas utazókoffer a hálószobában vagy a nappaliban.

 

Házi kedvencek búvóhelye

Izgalmas megoldás cicánknak vagy kutyusunknak kialakítani egy ilyen régi táskát. Béleljük ki finom puha takaróval, s már kész is az állati jó fekhely!

 

Fotó: Kerepeczki Anna

Fotó: Kerepeczki Anna

Óvónő vagyok, vidéken élek, a Balatonnál. Szabadidőmben egyedi kérésre, személyre szólóan alkotok, fából és a természet kincseiből. Ötleteim megvalósításához a védelmet nyújtó, a családi összetartozás és szeretet szimbólumát, a házformát találtam a legszebbnek. A teremtett világ szépségei és azok kreatív újragondolása iránti szeretetemet ösztönző hatással szeretném továbbadni mások felé.