Otthon

Cloe és Nena - őket imádja az internet népe

Cloe és Nena népszerűsége rohamosan nő az interneten – mindjárt te is megérted, hogy miért ejti rabul egyre több netező szívét a két angol cocker spániel.

Ha hozzánk hasonlóan te is azonnal elolvadsz a csodaszép, szomorkás tekintetű cocker spánielektől, akkor hadd mutassunk neked két olyan kutyust, akik talán még fajtársaiknál is gyorsabban rabul ejtik az emberek szívét. Szó szerint egy szempillantás alatt.

 

View this post on Instagram

We are both ready for the weekend 💃🏻

A post shared by Cloe & Nena 🐾 (@cockertwinss) on

 

Mutatunk is gyorsan egy videót a másfél éves ebleányokról, Cloe és Nena párosáról. Te azonnal rájössz, miért különlegesek?

 

 

Bizony-bizony, azokat a 6 centis szempillákat bárki megirigyelhetné! Gazdájuk, a 22 éves Vittoria DiCastri szerint a pillák teljesen természetesek. Cloénak születése óta ilyen az arcberendezése, Nenának viszont csak körülbelül nyolchónapos korában kezdtek el hasonlóan hosszúra nőni a szempillái.

Egy biztos: Cloe és Nena bárkit gyorsabban levesznek a lábukról, mint akármelyik beauty influencer (az a nézés!!).

 

 

 

View this post on Instagram

Look what I’ve hunted, Human! 🦆

A post shared by Cloe & Nena 🐾 (@cockertwinss) on

 

Reméljük, neked is szereztünk pár kellemes percet a kutyusok bemutatásával – na meg egy új kedvenc Instagram-oldalt, amit minden spánielrajongónak garantáltan érdemes követni!