Otthon

Ezeket a színeket válaszd, ha trendi lakást akarsz

A jövő évi lakberendezési szakértők és nemzetközi belső építészek véleménye megegyezik. Egyértelműen visszatérnek a karakán, erősebb árnyalatok, melyeket nyugodtan kipróbálhatunk otthonunkban is.

Az égkék árnyalat is divatba jön

Fotó: shutterstock/ kitzcorner

A kék árnyalatait egyes falfelületekre ajánlják a lakberendezők. Ha például a zöld szín valamelyik árnyalatát választjuk az egyik falfelülethez, akkor mellé jól illik a halványkék árnyalat. A kék falfesték önmagában hideg érzetet adhat, de ezzel a megoldással nyugtató és természet közeli hatást kelthet.

Újra itt a sötétzöld árnyalat trendje
A trendi és design-os lakások most a természet színeiben fognak tündökölni. De nem csak a mélyzöld árnyalat hódít a falakon, hanem a bútorok és díszek is a zöld színeiben fognak ragyogni.

Hódít a rózsaszín is
A halvány pink és a lazacrózsaszín árnyalatok a 2020-as év egyik legdivatosabb falszínei lesznek. A lazac színű falhoz pedig barackszínű és bézs árnyalatú bútorokat ajánlanak a lakberendezők. Ezzel a konstrukcióval örök sugárzó tavaszt varázsolhatunk az otthonunkba.

Ha tapéta, akkor válasszuk a merész arany és bézs csillogást

Fotó: shutterstock/Daria Kozlovskikh

A kísérletező kedvűeknek most óarany, rozsda színű és mészkőhatást keltő tapétákat terveztek. Ha pedig eléggé bátrak vagyunk, sajátkezűleg is felfesthetünk egy alapszínű falra egy két aranyszínű mintát.