Otthon

Fillérekből lehet új éjjeli szekrényed

A hálószoba berendezése ugyanolyan fontos, mint bármely más szobáé. Ugyanakkor egy kis kreativitással sokat spórolhatunk a költségeken. Mutatunk néhány remek megoldást.

A jelszó az újrahasznosítás, ugyanis vannak olyan, már kiszolgált vagy már feleslegessé vált tárgyaink, amelyek kiválóan használhatók még például éjjeli szekrényként. Így megspórolhatod ennek a – sokszor nem is kicsi – költségét.

A faláda nagy kincs

Fotó: shutterstock/Grigoreva Alina

Ugyanis egy faláda számos módon felhasználható a lakberendezésben, akár a fürdőszobában, előszobában vagy a nappaliban. Remekül lehet belőlük polcokat és asztalt készíteni. Mindezek után pedig bármilyen színűre le is festheted vagy pácolhatod.

A hálószobába például remek éjjeli szekrény lehet belőle. Ha akarod, akkor hagyhatod az eredeti színét is, de akár fehérre is festheted.

Amennyiben görgőket is szerelsz rá, könnyedén elmozgathatod, ha épp arra van szükség.

Fotó: shutterstock/Photographee.eu

Az öreg hokedli második élete
A már feleslegessé vált konyhai ülőke kiváló éjjeliszekrénynek. Nagymamáink idejében volt olyan, amelyiknek még kis fiókja is volt. Ha egy olyat tudnál szerezni, biztosan nem válnál meg tőle soha és ott állna az ágyad mellett.

Fotó: shutterstock/brizmaker

Foglaljon helyet a hálószobában
Az egyik legkézenfekvőbb megoldás az, amikor egy széket állítunk be éjjeliszekrénynek. Majdnem mindegy milyen az a szék, egyetlen fontos tulajdonsága azonban nélkülözhetetlen. Az ülőkéje minden esetben legyen vízszintes. Enélkül minden felborul majd rajta, például az odakészített víz vagy épp a testápolós flakon.

Fotó: shutterstock/Photographee.eu

Még a virágtartó is
A több szintes virágtartó kiváló praktikus megoldás, ha épp éjjeliszekrényre vágynánk. remekül lehet rá pakolni és nagyon jól is mutat az ágy mellett.

Fotó: shutterstock/Photographee.eu