Otthon

Szabd saját stílusodra az autód fillérekből

Az autó ma már mondhatjuk, hogy a második otthonunk. Ezért nem mindegy miként rendezzük be. Mi több, az is rendben van, ha azt szeretnéd, hogy egyedi legyen. Mutatunk hozzá filléres ötleteket.

Nagy tévedés az a sztereotípia, hogy csak a férfiak szerethetik az autóikat. Nőkkel is igen gyakran megesik. Így az is, hogy szeretnék a saját ízlésükre formálni, hogy látszódjon ez az autó bizony az övék. Nem kell azonnal új fényezésre, alufelnikre vagy a tükrök krómóztatására esetleg más szemmel is jól látható összegért megvehető extrára gondolni. Pár ezer forintos ráfordítással is tükrözheti saját ízlésünket az autónk.

Fotó: shutterstock/StoryTime Studio

Az egyik leggyorsabb és leglátványosabb az, ha olyan üléshuzatot vásárolsz, amely neked tetszik. Ezzel két legyet is ütsz egy csapásra. Nem csak egyedi lesz a belső tér, de még a gyári kárpitot is megvédheted.

Új szőnyeg szettet is vásárolhatsz az autódba. Nem kell a boltban kaphatnál leragadni, számos helyen készítenek egyedi mintákkal, szegéssel autós szőnyegeket. Akár a nevedet vagy az autód márkáját is belehímeztetheted.

Nyáron különösen fontos, hogy ne forrósodjon fel az autó. Válassz a napvédők közül olyat, ami kifejezi a stílusodat. Lehet mintás vagy egyszínű, a lényeg, hogy neked tetszen.

Amennyiben acélfelnit használsz a kocsin dísztárcsával úgy szintén pár ezer forintért új dísztárcsát is vehetsz az autóra. Így lehet elegáns, bohókás vagy trendi is a kocsid megjelenése.

Egy új váltógomb sem kerül egy ökör árába, ellenben nagyon fel tudja dobni az autó belterének a hangulatát. Ráadásul idővel ez az alkatrész elkopik és sokszor szét is esik, ha nem egy anyagból formázták meg. A kínálat nagyon széles, így biztosan találsz az egyedi ízlésednek megfelelőt.

A megújuláshoz új illat is dukál. Keress az eddig használttól merőben eltérőt, így a hangulatot ezzel is fokozni tudod.